Confidential Client - Marketing Dept Renovation

Golden Valley, MN

Project Information

The next phase in the whole building renovation for this client's corporate headquarters included a 10,000 SF finish update to the Marketing Department. The renovation included the integration of new right-sized workstations, hotel spaces, phone booths, offices and meetings spaces for a variety of uses. Meeting spaces include impromptu touch-down spaces, open collaboration space with and without technology, high-top seating and low lounge seating. Private conference spaces include formal tables and mobile settings with white boards and LCD's for collaboration. New windows, modular glass walls, lower panels and moving private offices off the exterior walls together increases the amount of daylight in the space. Day-light harvesting is integrated to minimize environmental impact along with occupancy sensors and timers. Restrooms were brought up to ambulatory accessibility per code.

Size
Date
Scope
10,000 SF
2016
Interior Design / Const Admin / FF&E

Spaces Included:
Conference Rooms
Workstations
Private Office
Huddle Spaces